Hogedrukreiniging

Hogedrukreiniging is er in vele verschillende vormen. Het is belangrijk dat u de juiste kiest voor uw toepassing.

Wilt u weten waarom? Wij vertellen het graag.

Hogedrukreiniging

U heeft het ongetwijfeld vaker gehoord: “Even met de hogedrukreiniger eroverheen en dan is het zo weer schoon”. Helaas is het niet zo simpel als het klinkt. Er zijn namelijk verschillende machines die gebruikt worden voor het reinigen met hoge druk. Deze hogedrukreinigers zijn bedoeld voor verschillende werkzaamheden. Verschillende materialen reageren immers verschillend op de warmte, druk of toevoegingen van zeep of zand. Afhankelijk van het type vervuiling is het nodig om hier per situatie afhankelijk een advies over te geven.

Reiniging met hoge druk

Diverse bestratingen, stenen gevels, damwanden, kunststof platen en dakpannen hebben allen hun eigen specifieke eigenschappen. Zo kunnen stalen damwanden een hogere druk weerstaan dan kunststof platen en zorgt de structuur van bakstenen voor een diepere hechting van vuil dan de structuur van beton. Naast de druk die op het hoofdmateriaal toegepast kan worden, is het eveneens zo belangrijk dat er niets anders beschadigd wordt. Wanneer Outdoor Cleaners met hogedruk werken, zorgen wij ervoor dat het vuil verdwijnt, maar dat bijvoorbeeld uw cementvoegen intact blijven, kunststof niet scheurt en glas niet kapot springt. Met vaklui voorkomt u onverwachte schade.

De veiligheid bij hogedrukreiniging mag ook zeker niet vergeten worden. Wanneer je met chemicaliën, kokend water en een paar honderd bar druk aan de gang gaat, zit een ongeluk in een klein hoekje. Wanneer er niet zorgvuldig met hogedrukreiniging gewerkt wordt, is een verbranding, kneuzing of zelfs wond van terugspringend gesteente geen uitzondering. Bij Outdoor Cleaners weten wat we doen en weten wij hoe we het zo veilig mogelijk moeten doen. We zijn tenslotte niet voor niks professionals in ons werk.

Contact

Met Outdoor Cleaners laat u eenvoudig, snel en professioneel uw reiniging plaatsvinden. In slechts 3 stappen wordt u volledig ontzorgt.

Stap 1

Maak een gratis inspectieafspraak bij u op locatie.

Stap 2

Ontvang advies en een geheel vrijblijvende offerte.

Stap 3

Laat de professionele en snelle afhandeling over aan de Outdoor Cleaners.

Bellen met Outdoor CleanersMailen naar Outdoor Cleaners