Reiniging van bestrating

Alle bestrating zoals uw voetpad, terras, vlonder, plein of parkeerplaats raakt op den duur vervuild door de aanslag van weersomstandigheden, algen, mossen of onkruid. De reiniging van bestrating voorkomt op lange termijn problemen.

Wij helpen u hier zo snel mogelijk vanaf.

Reiniging van bestrating

Alle bestrating zoals uw voetpad, terras, vlonder, plein of parkeerplaats raakt op den duur vervuild door de aanslag van weersomstandigheden, algen, mossen of onkruid. Dat ziet er natuurlijk niet mooi uit. Soms kan het ook leiden tot een spiegelgladde ondergrond wat zelfs erg gevaarlijk kan zijn. Daar wilt u, zeker bij een bedrijfspand, zo snel mogelijk vanaf. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van uw complete bestrating en zorgen ervoor dat uw terrein er zo goed als nieuw uitziet.

Bestrating reinigen

Afhankelijk van de staat waarin uw bestrating verkeerd, zullen wij passende maatregelen nemen om alles professioneel te reinigen. Klinkers, kinderkopjes, tegels en oude bestratingen komen er weer netjes en schoon uit te zien en zullen uiteraard onkruidvrij worden. Bovendien is het mogelijk dat wij uw bestrating impregneren met een water en vuil afstotende bescherming waardoor u in het vervolg minder snel (groene) aanslag zult krijgen en waardoor het onderhoud eenvoudiger zal zijn.

Is er naast het reinigen ook klein onderhoud nodig zoals het opnieuw belijnen van uw parkeervakken, het oplossen van verzakte stoeptegels of het rechtzetten van een brievenbus? Dan hoeft u daar geen andere partij voor in te schakelen. Bij Outdoor Cleaners zijn we echte aanpakkers en kunnen we dat direct voor u regelen.

Contact

Met Outdoor Cleaners laat u eenvoudig, snel en professioneel uw reiniging plaatsvinden. In slechts 3 stappen wordt u volledig ontzorgt.

Stap 1

Maak een gratis inspectieafspraak bij u op locatie.

Stap 2

Ontvang advies en een geheel vrijblijvende offerte.

Stap 3

Laat de professionele en snelle afhandeling over aan de Outdoor Cleaners.

Bellen met Outdoor CleanersMailen naar Outdoor Cleaners