Wassen van het wagenpark

Bij Outdoor Cleaners beschikken wij over een mobiele carwash. Dat is handig voor het wassen van het wagenpark! Het grote voordeel hiervan is namelijk dat wij uw auto’s, bussen of vrachtwagens kunnen wassen op locatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Wassen van het wagenpark

Bij Outdoor Cleaners beschikken wij over een mobiele carwash. Het grote voordeel hiervan is dat wij uw auto’s, bussen of vrachtwagens kunnen wassen op locatie. Dat betekent dat u niet naar ons hoeft te komen, want wij komen naar ú. Bij u voor de deur, op de parkeerplaats of op het bedrijfsterrein kunnen wij uw voertuigen weer laten stralen. Of het nu gaat om enkele bedrijfswagens of een uitgebreid wagenpark met vele voertuigen, Outdoor Cleaners zorgen ervoor dat u weer trots de weg op kunt.

Outdoor Cleaners wassen uw wagenpark

Uw wagenpark is uw rijdende visitekaartje. Daarom is het erg belangrijk dat uw voertuigen er altijd tiptop uitzien, zelfs wanneer deze soms vaker geparkeerd staan dan rondrijden. Ook auto’s die stilstaan worden gezien. Outdoor Cleaners kunnen met behulp van de mobiele carwash uw volledige wagenpark vlek- en krasvrij wassen zonder dat u uw wagens voor een bepaalde tijd hoeft te missen.

Rijdt u onder leasecontracten? Houdt er dan rekening mee dat veel leasemaatschappijen in hun contracten opnemen dat zij boetes mogen opleggen wanneer de voertuigen vies of slecht onderhouden terug geleverd worden. Ook om die reden is het verstandig om uw wagenpark regelmatig te laten reinigen.

Contact

Met Outdoor Cleaners laat u eenvoudig, snel en professioneel uw reiniging plaatsvinden. In slechts 3 stappen wordt u volledig ontzorgt.

Stap 1

Maak een gratis inspectieafspraak bij u op locatie.

Stap 2

Ontvang advies en een geheel vrijblijvende offerte.

Stap 3

Laat de professionele en snelle afhandeling over aan de Outdoor Cleaners.

Bellen met Outdoor CleanersMailen naar Outdoor Cleaners