Dak- en gevelreiniging

Dak- en gevelreiniging is niet alleen om een schone uitstraling te behouden, maar ook om grotere problemen en onderhoud te voorkomen is het belangrijk om uw daken en gevels tijdig te laten reinigen.

Wij bespreken graag welke oplossing bij u past

Dak- en gevelreiniging

Na verloop van tijd zullen uw daken en gevels vervuild raken door weersomstandigheden en de aanhechting van vuil, mos of algen. Niet alleen om een schone uitstraling te behouden, maar ook om grotere problemen en onderhoud te voorkomen is het belangrijk om uw daken en gevels tijdig te laten reinigen. Schimmelvorming en beschadigingen aan voeg- en metselwerk kunnen zelfs leiden tot ernstige schade aan uw pand. Bij Outdoor Cleaners reinigen wij professioneel, snel en zorgvuldig uw daken en gevels om dit soort problemen te voorkomen en natuurlijk om uw pand weer de uitstraling te geven die u wenst.

Reiniging van daken en gevels

Wij beschikken over de kennis en ervaring die nodig is om diverse typen gevels en daken te reinigen. Of het nu gaat om gevelstenen, damwandplaten, dakpannen of dakplaten, het is belangrijk dat u het op tijd laat reinigen door een professioneel bedrijf zoals Outdoor Cleaners. Wij zorgen ervoor dat uw pand weer de frisse uitstraling krijgt die het verdient en dat grootschalig onderhoud voorkomen wordt.

Afhankelijk van het type gevel of dak dat uw pand heeft – en van de staat daarvan – zijn er diverse technieken, materialen en mogelijkheden. Bovendien heeft u ook de mogelijkheid om de gevels en daken door ons te laten impregneren. Wij kunnen u een vrijblijvende offerte op maat aanbieden voor uw specifieke situatie. Neem hiervoor contact met ons op en wij helpen u graag.

Contact

Met Outdoor Cleaners laat u eenvoudig, snel en professioneel uw reiniging plaatsvinden. In slechts 3 stappen wordt u volledig ontzorgt.

Stap 1

Maak een gratis inspectieafspraak bij u op locatie.

Stap 2

Ontvang advies en een geheel vrijblijvende offerte.

Stap 3

Laat de professionele en snelle afhandeling over aan de Outdoor Cleaners.

Bellen met Outdoor CleanersMailen naar Outdoor Cleaners